Opočno - 12. 9. 2009

20.09.2009 19:19

 Tak tu máme další víkend, který je pro nás opět soutěžní. J Dnes jsme s klukama vyjeli na další kolo Podorlické ligy konané v Opočně na náměstí. Trať už s bráchou známe z dřívějších dob, ale pro zbytek týmu to byla novinka. Počasí bylo celkem příjemné a v týmu panovala dobrá nálada od minulé neděle, kdy jsme si zaběhli osobní rekord.
Po krátkém nástupu se šlo rovnou na věc. Soutěž byla na dvě kola. Lepší čas se počítal do ligy a ve druhém kole se navíc soutěžilo o pohár. Po prvním kole jsme byli na prvním místě, i když se nám útok zas až tak nepovedl. L Lehce se nám zranil Michal na rozdělovači, ale snad se brzy uzdraví. V druhém kole jsme zaběhli celkem povedený útok, ale stačilo to už jen na 5. místo, kdy se nám počítal čas z prvního kola. Aspoň jsme si připsali dalších 11 bodíků do ligy. Celkem jich v Podorlické lize máme už 22. V Opočně vyhráli kluci ze Střezetic, druhý byl Trnov a třetí Horní Radechová.
U holek to probíhalo obdobně. J Zvítězila děvčata z Kvasin, druhá byla Dobruška a třetí Myštěves. Vítězům moc gratulujeme. Zítra jedeme do Pšánek.
David

A fotky naleznete zde


meta name="verify-v1" content="KVcVoGCIyBsIwrSUmVH69SRfh7nOMrgn+9U68P8welc="