Rozloučení s hasičskou sezónou 2011

07.02.2012 17:33

Tento rok se oběma našim hasičským družstvům velice dařilo a celkově vybojovala úctyhodných 38 pohárů, z toho 3 putovní. Družstvo mužů, které bylo přihlášeno do Ligy Pardubického okresu, skončilo v celkovém pořadí na 2. místě po urputném boji s družstvem Kunětic. Pohár a medaile za toto krásné umístění byly družstvu předány na slavnostním vyhlášení LPO ve Slepoticicích již 22. října. Zde proběhla také volba členů do nového štábu LPO pro rok 2012. S největším počtem hlasů byl zvolen i náš člen Martin Balvín, čehož si velice vážíme.

Vzhledem k četným úspěchům v této sezóně, se naše družstva rozhodla uspořádat v sobotu 12. listopadu rozloučení s hasičskou sezónou 2011 v místní hasičárně. Na akci byli pozvání i kamarádi a kamarádky z ostatních týmů LPO. Rozlučka probíhala ve velmi dobré náladě, a proto se protáhla až do brzkých ranních hodin.

Touto cestou bychom chtěli poděkovat všem těm, kteří nám pomohli docílit těchto krásných výsledků, zejména našim fanouškům a sponzorům. Nyní nás čeká zimní příprava a už teď se těšíme na první závody v roce 2012.


meta name="verify-v1" content="KVcVoGCIyBsIwrSUmVH69SRfh7nOMrgn+9U68P8welc="