Telč - 5. 9. 2009

20.09.2009 18:54

A aby toho nebylo málo, vyrazili jsme, i když ne v plném počtu a pouze jako diváci, na noční soutěž do Telče. Soutěž probíhala na náměstí a už od začátku jsme věděli, že to bude nezapomenutelný zážitek.
Bohužel jsme přijeli až těsně před zahájením soutěže mužů. Startovní pole bylo nabité - 53 družstev z celé republiky. Dráha byla perfektně připravená - průhledná káď, neonové trubice kolem plata, perfektně osvětlené terče a v zemi zadělané značky na odhozy. Jedním slovem úžasné.
My jako diváci jsme byli sice zmrzlí, ale závody jsme zhlédli až do konce. Především jsme byli zvědaví, jak si povedou kluci s Bříšťan, Jinolic, Velichovek a Bašnice, kteří v Telči "reprezentovali" Východočeskou hasičskou ligu. Všechna tato družstva měla své pokusy rozběhnuté velmi dobře, ale bohužel štěstíčko jim chybělo, a přestože jsme jim všem drželi palce, jediní kluci z Bříšťan svůj útok dokončili úspěšně. Výsledky a snad i videa budou k zhlédnutí na webových stránkách SDH Nevcehle.
Co říci závěrem? Byla to nejlepší soutěž, na které jsem byl a doufám, že i náš tým se příští rok dostane mezi ty nejlepší a bude mít tu čest startovat v Telči 2010.
David
 


meta name="verify-v1" content="KVcVoGCIyBsIwrSUmVH69SRfh7nOMrgn+9U68P8welc="